Boeken / Books

boek 0011.Het boek “Heerlijkheid in de natuur”een prachtig boek met hard kaft, met bloemen, landschappen, dieren en de waddenzee. euro 52,50.

***********************************************************************

2.Het boek “De Schepping- the creation”    Genesis 1

Bij de prachtige tentoonstelling ‘De Schepping’ is een naslagwerk verschenen met tekst en uitleg over de schilderijen. Dit groot formaat boek (circa 29 x 29 cm) beschrijft de Schepping aan de hand van de bijbelteksten en schilderijen van Jan Kooistra.

Het boek met daarin de prachtige schilderijen en begeleidende teksten kost €32.50 en wordt met €7,75 aan porto en verzendkosten thuisgestuurd.

Direct afhalen in de galerie in Dokkum kan natuurlijk ook. LET OP: Dit unieke boek is niet in de boekhandel verkrijgbaar!   U kunt ook rechtstreeks per mail bestellen:  info@jan-kooistra.nl

BOEK-Schepping

***************************************************************************

3. Boek  Ïn verwondering”  over het leven  van Jezus. Van de aankondiging van de geboorte in Jesaja  Immanuel”tot het schilderij over  De Wederkomst.

Een prachtig boek over het leven van Jezus. Zeven schilderijen met de bijbehorende teksten. Van de geboorte  in Bethlehem tot de Wederkomst…Dit boek is  niet in de boekhandel verkrijgbaar. U kunt het hier bestellen.  prijs ook  32,50 excl verzendkosten

BOEK-Verwondering

BESTEL HIER

Advertenties